Az igazi Fogyókúra
hogyan legyen sikeres a fogyókúra...     
Testmozgás


A helyes testmozgás receptje!

A testmozgás célja nem az, hogy hosszú órákon keresztül végezzük. Arra jók a sportok. Nekünk ezeket kell megvalósítani a helyes edzéssel: erőnlét, kitartás és általános jóllét, egészség.
Kinek milyen az igénye és időbeosztása, ahhoz tudja igazítani. Lehet súlyzózni, futni, eljárni aerobikra. DE magas intenzitással végezzük, különben nem ér semmit. A napi egy óra kocogás nem hoz eredményt, mert nincs intenzitása. Jobb, ha 1 percet futunk, ahogy csak bírjuk, majd sétálunk egy keveset, és ezt váltogatjuk. Így húsz perc alatt többet érünk el, mint 1-2 óra kocogással.

Természetesen a bemelegítés azért fontos, tehát arra szánjunk néhány percet mindig. Ha már kezdünk ehhez hozzászokni, akkor többet is csinálhatunk, többször váltogathatjuk a futást és sétát. Az így elért eredmények tartósak, és a közérzetünk is hosszabb ideig lesz jó, akár 1-2 napig is.

Ha úgy mozgunk, hogy alacsony az intenzitása, akkor nem érünk el vele célt, és csak az időnk megy rá. Gondolj csak azokra, akik már hosszú ideje csinálják, de jelentős változás nincs rajtuk. A súlyzós edzés egy nagyon jó módszer a zsírok égetésére, és hosszú távú távoltartására. A szervezet egy növekedési hormonnal válaszol, amely zsírégetésre váltja az anyagcserét. A tesztoszteron is ilyen hatású, de ez a férfiaknál van túlsúlyban, ettől izmosak. A nőknél ebből kevés van, ezért nálunk a jó alkat, és megfelelő testzsír arány alakul ki. Minél több az izom, annál több glukózt tud elégetni az izom, mivel kis energiaégetőkből áll. Tehát ha növeljük a mennyiségét, nő a cukorégetés mennyisége. Ha helyesen futunk, és kombináljuk a súlyzós edzést, akkor megtöbbszörözhetjük a hatást, és az edzési időt is csökkenthetjük.

A fenti leírásokat betartva 20-25 perces edzések bőven elegendőek, és több időnk marad élvezni az egészséges testünket :) és az alakunkat, amelyért mi magunk dolgoztunk meg!

Megvolt az elmélet. Remélem tetszett, és hasznos volt számodra!.

fogyókúra 5. lépésBefejezésképpen megosztom veled a titkot...

HIRDETÉS

KAPCSOLAT

e-mail: center@b74.hu

Linkgyűjtemény és RSS gyűjtemény