Az igazi Fogyókúra
hogyan legyen sikeres a fogyókúra...     
Étkezési terv


Étkezési tervünk a zsírégetéshez

Amellett, hogy rengeteg fehérjét kell ennünk és mellé kevés olajat vagy zsírt (1-3 evőkanál), az lesz a cél, hogy a szervezetet a szénhidrát tartalmától megszabadítsuk, ezeket a raktárakat kiürítsük. És a fogyás mellett ne is érezzünk kényszert, vagy ne kínozzuk magunkat. A szervezet szénhidrát raktárai a májban, és az izmokban vannak, tehát ezeket kell redukálnunk, és az étkezés során a szénhidrát bevitelt teljesen, akár nullára csökkenteni. Emellett rostokban gazdag ételt fogyaszthatunk, amilyenek például a zöldségek. Ezek segítik az emésztést. Mindezt fenntartva néhány nap alatt a szervezet szénhidrát készletei kiürülnek.
Ezt a táplálkozási módot folytassuk egy hétig.

A második héttől kezdődően 2 napot kiválasztunk, amikor szénhidrát napot tartunk, ilyenkor lehet enni mindent. Ez csak a nap utolsó étkezésére vonatkozik, nem az egész napra. Ennél az étkezésnél  csak szénhidrátot eszünk. A fehérje- és zsírbevitel lehetőleg legyen nulla. Közvetlenül lefekvés előtt ne együnk, inkább 2-3 órával azt megelőzően.

Az étkezések terve így ilyen lesz:
Magas fehérje tartalom, minimális olaj, alacsony vagy nulla szénhidrát.
Ez megy egy hétig, majd a második héttől a két kiválasztott napon ESTE csak szénhidrát. Így az édességkedvelők sem lesznek eltiltva a finom falatoktól.

Ha nehezen tudod megvalósítani, hogy az adott ételeket elkészítsd, vagy nem tudod, melyik étel mit tartalmaz, akkor javaslom ezt a tápanyagtallózót, itt mindent beadva kidob neked recepteket, vagy ételeket. Így megkönnyíti, hogy válassz. Ments el ezt a lapot a kedvencek közé, hogy visszatérhess, ha kérdéseid merülnek fel!

Látjuk, hogyan működik, és semmilyen orvosi végzettség nem kellett hozzá.

Ha bárki meggyőz, hogy ez nem működik, akkor nem szeretné, hogy lefogyj!


fogyókúra 4. lépésNa és mi van a testmozgással? Jó-e, ha naponta egy órát kocogunk? Menjünk tovább...

A következő pontban ezt pontosan megérted.

HIRDETÉS

KAPCSOLAT

e-mail: center@b74.hu

Linkgyűjtemény és RSS gyűjtemény