Az igazi Fogyókúra
hogyan legyen sikeres a fogyókúra...     
Amiről nem hallasz

Miért jutott ide a legtöbb ember?

Maga az anyacsere nagyon õsi, amióta ember van a földön, ezt már a biológia megoldotta. A hormonrendszerünk ugyanúgy mûködik, mint azelõtt. Az étrendet az emberek változtatták meg, amikor a mezõgazdaságra áttértek, és így mást kezdtek enni, mint korábban. A burgonya és magvak, valamint a gyümölcsök, amelyeket termeszteni kezdtek, fõleg szénhidrát tartalmúak voltak.

A helyzetet az súlyosbította, amikor az ipari módon elõállított cukrok jelentek meg az élelmiszerben. A háborúban, amikor nehéz volt élelmezni a tömegeket, a cukornád és a krumpli kéznél volt, és ezt kezdték az embereknek hirdetni. Egészségesnek tüntették fel! Ma már szinte mindenhol az alapélelmiszerek nagy része szénhidrát. Nem csoda, hogy a korunk betegsége az "elhízás". "Ki ne szeretné a sült krumplit?!"

Hát itt kezdõdött, és ebbõl még meg is gazdagodtak. Ma a számos fogyókúra módszereit árulva, további óriási bevételekre tesznek szert, így nem várhatjuk, hogy felelõsen fognak eljárni. A gyógyszerek és egyéb mérgek óriási üzletében, nem éri meg egészséges embereket létrehozni. Ha rászoksz egy méregre, akkor potenciálisan az életed végéig ügyfél maradsz! Ha elhízol, akkor a gyógyszeripar és még egy sor üzleti vállalkozás ügyfele leszel. Ez a helyzet...

Talán hihetetlennek tûnik, pedig egy kis gondolkodással észre veheted. Legyél inkább egészséges, és akkor teljes életet élhetsz. Az elhízás nem betegség, csak a hormonok felborult állapota, és könnyen kezelhetõ. Legyél tagja annak a csoportnak, akik megmentik az embereket ettõl az állapottól.


Küldd tovább ezt az oldalt egy olyan személynek, aki szerinted egészségesen szeretne élni! Ez a legkevesebb, amit tehetsz érte...


OLDAL AJÁNLÓ

Keresztneved:* 
E-mail címed:* 
Barátod keresztneve:* 
Barátod e-mail címe:* 
Személyes üzeneted: 
Eddig elküldve: 1246.

HIRDETÉS
KAPCSOLAT

e-mail: center@b74.hu

Linkgyűjtemény és RSS gyűjtemény